what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 31 December 2012

Sedarlah Ye..

Salam people.. hoi minggu ni asyik dapat aduan je dari my dear customers. Terima kasih korang yg sangat baik hati.. Even me myself pun mmg xde masa nak godek2 album orang, nak cari kalau2 ada yg salah gunakan lagi gambar saya semata-mata nak lariskan produk mereka. Oh sngat kejam hoi... Ni sy nak upload 1 je gambar.. ada lagi nih kat my fon.. Dah siap SCREENSHOT! Ha padan muka.. Buat jahat lagi.



And sampai ramai yg leave komen kata dah macam kes anak chef wan dah ni.. Orang salah gunakan gambar kita untuk lariskan produk diorang.. Korang tau x saya boleh saman kalau saya nak.. So please lah ye, kalo nak berniaga biarlah jujur.. Kalau produk tu betul2 bagus, xperlu nak curi testimoni orang lain utk lariskan produk korang.. Saya ni dah jadi mangsa keadaan.. Sedih wehhh...

No comments:

Post a Comment