what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 27 November 2012

Renungan Bersama

Assalamualaikum.. 
Hari ni bangun awal jugak.. pastu xsambung tido mcm biasa.
Stock aura maya baru smpai.. Alhamdulillah sambutan makin hangat..
Kadang sy sengaja xreply, tggu stock seterusnya ada baru nak reply..
Kesian sbb ramai lagi yg blm dpt.. Will try my best dptkan stock sebanyak mungkin ye..
Then sambil2 bungkus order, tgk tv lah. Hehe tv tu sentiasa on 24/7 kecuali bila i m not at home. 
Dah jd habit tido dengar bunyi tv. Kalo x rasa semacam. 
Then sy nak petik kata2 Dato' Fadzilah kamsah ni. Lebih kurang mcm ni ye..

" Jika kita jauh dengan ALLAH, satu persatu bencana(masalah) akan dattang pada kita"

Hmmmm ak pun terstop sekejap, then fikir.. Terasa ak jauh dgn Allah.. Solat pun selalu lewat-lewatkan.. Padahal ak sepatutnya xde alasan utk lewat-lewatkan waktu solat.. Padahal tu lah yg kita kena jaga.. Solat itu tiang agama, dan cara kita berkomunikasi dgn Allah adalah melalui solat.. 


p/s : Ak bukanlah baik.. Tapi usaha nk jd lebih baik dr semalam :) Yg lepas, biarlah jd pengajaran perbaiki diri utk masa hadapan. 

No comments:

Post a Comment