what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 22 November 2012

Bebel2 time hujan lebat

Salam luvly people.. Lama dah xbebel kat sini. Hahaha i know rite.. Busy lah, my mama stay kat my house.. Bawak mama n adik2 pegi jalan2+shopping2 kat kl.. Hehehe u know what rasa yg sngat best bila kita spend our money kat our beloved family.. Kalau dulu diorg belikan kita baju, y not skrg kita dah mampu <xdela mampu sangat. Syukur shj> , kita belikan mereka pulak baju2 n apa2 lah.. Then my bestfriend pun ada dtg umah.. She stay kat my house 2 days, 1 night.. Hehehe ape lagi bergosip le kome smpi ke pagi.. Kakakakakaka! Nah, nak upload testimoni kat sini. MALU nk upload kat fb.. Kang org kata "e'elleh perasan minah ni". Hahahaha tp kalo kat sini who cares?? Kalo kamu xsuka, then tgk jugak, mmg cari issue la kan :p


Ehehehe.. From head to toe yunk sorang ni usha makcik.. <tutup muka>. Then sy nk menjawab pertanyaan sorang adik ni.

soklan : Kak safur, cite la kak safur pkai camana.. Nak sebijik mcm akak pkai gak. Jeles tgk kulit akak.. licin gebu..

jawapan sy : Ayyaakk.. bkn all the time kulit licin maa.. kadang kalo period tu mmg xleh nk elak. Naik gak jerawat ni ha. Pagi bngun2 tido trus cuci muka pkai sabun glutathioue collagen, then trus pkai golden collagen gel. Then zohor cuci muka, pastu xpkai pape dah. Unless kalo nk kuar umah, will colet my muka with day cream aura maya. Kalo xkuar, muka togel jelah. Mlm plak sblm tido, cuci muka, then pkai night cream aura maya. Thats it!! Very the simple u know. Parut n bekas jerawat yg gedabak pun cepat je ilang. But kena maintain la.. Xmo malash2 jaga kulit ye.. Suppliment utk dalaman pun kena ambik jugak.. Especially collagen. Sngat penting kalo nak badan bergetah n kulit anjal. So nak tau sy mkn ape, sila private msg ye.. :) Hehehe 


No comments:

Post a Comment