what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 2 October 2012

Professional

Be professional.. Ak rasa terlalu bnyak personal matter yg sepatutnya ak simpan, xdisimpan seperti yg sepatutnya.. So now i m having facebook, juz for business matters, no more uploading unnecessary photos, or update status ntah pape.. Twitter for my friends, for fun and boring time only, or nak ajak2 my buddies to go out ke, nothing more than that! And blog ni adalah space for myself, i mean not my family.. Niatku utk menjaga family, xnak timbulkan apa2 yg blh mendatangkan fitnah, hasad dengki, dan yg plg penting xnak smpai ada manusia2 yg terdetik sedikit perasaan halus yg kurang baik terhadap insan2 yg i syg.. Senang ckap nothing relate to my dear lovely hubby n buah hati pengarang jantung, baby adam :) Hmmm eh i baca pun mcm pening2.. korang yg baca pun mesti lagi xpaham kan. hahahahaha uffff mmg xblh buat cerpen ni!

p/s : Ampuun.. stock aura maya blm ada lagi. Delay lagi seminggu. utk yg lain, blh order mcm biasa ye.. Sy baru restock. Semua bwah ni READY STOCK.

- As Beauty
- Glutathione Collagen Soap
- Gluta Amazing Lotion
- D'herbs Lipstick collagen
- Golden Collagen Gel
- Fluffy Pinkish Whitening Capsule
- Pinkish Deodorant

No comments:

Post a Comment