what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 20 October 2012

AGENT TERJUN

Assalamualaikum gojes2 n hensem2..
Entry kali ni pasal agent terjun. Ape itu agent terjun?? Hehe very the simple u know. Agent yg xsengaja nk jd agent. Cerita dia mcm ni.. Sorang akak ni beli AURA MAYA dr sy. And dia stay kat sarawak. Dia study medical, so kat sana mmg target market yg sngat hebat! Well, semua girl remaja n sah2 yg fanatik dgn kecantikan! So xpyah cite panjang, jom layan je whatsapp kami nih.





See.. best x, best x?? Secara xlangsung dia terpaksa jual. Like what i told u b4, jual AM ni xssh. Strategi n target market tu kena tepat. And kalo yg ada rupa tu, mmg package lah. People easily can trust u, n Zazzzzz senang je jual mcm goreng pisang panas. Anyway ade sesapa lagi nak kulit cantik?? Sila whatsapp or viber or sms pun blh :) <safur mahuddin- 0176799561>

p/s ; Ahhh  kau update blog pun blh senyum sorang2.. Sah2 angau!!!

No comments:

Post a Comment