what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 25 September 2012

Busying

Salam semua.. sehat2 kan.. me je sikit sakit.. hehe sakit tekak je :) Since aura maya xde stock, sales xdela gempak mana. Tp alhamdulillah masih ada.. Kalau org lain yg bekerja tetap, tunggu ujung bln baru dpt gaji.. But utk yg business mcm saya, gaji dihujung jari :) So y not suri rumah sepenuh masa kat luar sana tu grab peluang ni.. Hehehehe..
Then minggu ni keje kemas rumah jela. Tapi biasala, kemas pagi, ptg sepah balik.. Anakku tu rajin meh mengemas. Semua nak punggah. Xpe, biarkan.. Kain baju pulak jgn ckapla.. Hari2 xpnah hbis.. Adat la kan :) 

 ni adalah mini space dlm fridge for adam's food :)

 kemaskini bilik. mop n tukar cadah. ouch dah 3 thun rupanya kami pkai 2 cadar ni. brown n green. Nak tukar ahh. Grey pun best jugak. Xpun merah. Wehuuuu!

 Adam punya tmpat tidur pun mesti bersih

 oh gambar sesat.. my 3rd collection of shasmeen sakura shawl. hehe ni gmbar hari ahad pnya. Kami pegi wedding, then blik tu singgah jusco. Kemain aihh org usha saye.. hehe mayb bcoz of my dress :)

Yeyyyy! Berjaya bodek abg. kena tapau dia sbb kita lupa bawak duit. hahaha! dpt la halfmoon shawl ni with 2 dress.. Sngat malang aritu lupa bawak purse. Aish bnyak baju2 n shawl2 cantik!!!! GERAMMMMM!!!

p/s : market price for shasmeen sakura msih rm89.. ala bila nk murah ni..
     : Senyum adalah jarak yang terdekat di hati antara sesama manusia, manakala benci adalah jarak yang      menjauhkan hati sesama manusia. 

No comments:

Post a Comment