what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Friday, 14 September 2012

2 hari kami xkuar umah :(

Hi luvly people..
Hari ni lega amat bila anak teruna kita sorang tu dah selera nak makan :) Mlm td la dah nmpak dia start nk mkn.. kalo x, bila suap pape pun even sikit, mesti dia muntah. Dia demam lorr.. kelmarin pagi dia muntah2.. then ptg tu kitorang bawak pegi klinik. cirit birit, muntah n demam sama.. 38.6 'c ok.. tinggi tu. Doc ckap poisoning.. Budak2 mmg biasa kalo muntah2 n cirit birit, dia biasa keracunan.. Makanan mcm biasa je sy bagi. Xde pulak bg yg pelik2.. Cuma dia suka mengutip benda then msuk mulut. Lagi2 selipar. Kemain dia suka. Now rak kasut sy dah msukkan dlm bilik stor. Haihh xblh biar. So today exactly hari ketiga, alhamdulillah dia dah sihat :)) 2 hari tu kami dok umh je.. Ayyyaaakk dah tau anak xsihat, jgnlah cerdik sngat bawak keluar sana sini.. kang lebih 3 hari xbaik2 mula komplen ckap anak xsihat lagi. So xnak la mcm tu.. So ptg ni blh lah bawak pegi jusco.. hikhik groceries da nk hbis la.. camano den nk masak ni. Harusss pegi. Hikhik sian anak kita tu lama xkeluar

No comments:

Post a Comment