what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 2 August 2012

Ya Allah Murahkan Rezeki Driver Taxi Itu

Ya Allah cuainya saya.. Tdi otw pegi jusco, purse sy tercicir dlm taxi.. Sy perasan pun masa kat jusco.. Balik2 rumah, kelam kabut cari mana nk tau kalau tertinggal kat rumah.. Lepas tu sedih, cemas, takut semua ada.. Sebab kat dlm purse saya tu ada CASH RM600++ WITH MY BANK CARDS AMOUNT RM7000++.. Pastu dgn IC lagi kat situ.. Ya Allah cemas xtau nk cakap camana. Then sy turun blik security, tanya diorg mana nk tau sy tercicir masa turun tadi. Then diorang ckap xde. Pastu xsmpai seminit, ada taxi datang. Dia panggil saya, then taxi tu mcm yg sy naik tadi je.. Pastu dia ckap sy tertinggal purse dlm taxi dia.. Syukurnya Ya Allah, dapat balik.. Rasa nk nangis ok. Sbb yg paling penting ic saya dapat balik. Xteragak-agak sy bagi rm100 kat dia. Apala sangat kan jumlah tu nk dibandingkan pemandu taxi yg jujur tu. Alhamdulillah... 

No comments:

Post a Comment