what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 19 July 2012

Xbaik woooo buruk sangka.. huhu MENGATA DULANG PAKU SERPIH, MENGATA ORANG, DIA YANG LEBIH. E'elleh, sikit2 nk sentap. Ntah pape. Mcm lah kat dunia ni kamu sorang je yg hidup. Sape yg dengki kat sapa sebenarnya skrg ni. Watever yg kita tulis, semua kau nak ambik pusing. Aku ada ckap pasal kau ke? Sebok je. Pastu nk tipu segala. Tak remove konon.. Padahal siap block.. Rasa tergugat sngat ke? Ke mata kamu sakit tengok orang lain lebih dr kanu. Ewwwwww.. Bak kata "mereka" kamu tu drama Queen. haha

p/s : Ha kannn dah lepas.. Aku diam, kau bnyk songseng.. juz remember this. Whatever the bad thing kau ckap kat orang, it may turn bak to you. 

No comments:

Post a Comment