what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 2 July 2012

SABAR...

hmmmm.. dah xtahu nk ckp ape..
org kalo kejenya asyik nk mengungkit je,
kita pun mulalah nk berkira..
org nk berbaik, dia kata buat2 baik..
manusia kalau dah pandai sngat menilai org ni mmg mcm tu ye?
dah la, teruskan dgn drama queen kamu tu.
bnyak lagi benda lebih penting 
perlu diutamakan..

ok hari ni, 2/7/2012, my baby adam dah bukak langkah.
heheheheheh..
his 1st step kat hall umh..
so cepat kan?? MasyaAllah.
esok dia dah 9 bln..
xlama lagi berlari la kan.. mmg excited!

I m sooo happy sbb dpt peluang besarkan dia depan mata,
dgn tulang 4 kerat saya,
dapat susukan dia,
masakkan utk dia,
dan skrg nk didik dia utk disiplin..
Alhamdulillah so far dia sangat behave..
My friends pun suka dia..
sbb dia xsuka nangis. hehehehe senyum je keje.

Tp pemakanan dia still kena jaga..
try my best elakkan salt and sugar.. 
even makanan dia yg sy masak pun, 
sy xtmbah garam dan gula.
cuma kalo keluar, bg jugak lah sikit..
tu pun kena pilih2 mana sesuai..
kalo x bagi, marah dia sbb xmakan.

p/s : Alhamdulillah business makin maju :)) Moga anda2 yg membaca pun dimurahkan rezeki ye. Amiiinnn...

No comments:

Post a Comment