what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 24 June 2012

Xde Benda Pun..

Hari ni xde story best pun.. A bit shock je.. But xnak cite lah pasal tu. Biar jela.. Lama2 sejuk la dia tu. Anyway hari ni kitorang main2 ngn si kecik tu. Hahahaha adui makin besar makin lincah.. Alhamdulillah adam sangatlah behave.. Sangat senang nk bawak mana2.. Dia friendly with everyone. A few photos sy ambik td.. Comel sangt!! Kemain lah dia.. Jom layan je gambar2 comel si cilik ni :))

 Oppppsss sorry babah! xsengaja tersnap babah's pic.. hehe..

 Asal masuk bilik je, mesti nk berdiri depan meja solek mama dia.. kemain suka tgk muka dia sendiri kat cermin besar tu. Konon2 kawan la tu.

 eh eh dia main gambar mama la.. 2005 punya pic. that time i was chubby n cute. Smpi cikgu bujang pun ngorat sy tau :p <perasan>

Kan dah kena lekat dahi tu ngn sticker.. hehe padan muka attammmm :p

No comments:

Post a Comment